Reiki Healing

Reiki Healing

Reiki er et japansk ord, der betyder universel livsenergi. En tæt flydende, næsten fysisk kærlighedsenergi. Reiki, betyder at den energistrøm, som flyder i auraen forøges.

Der bliver mere styrke og kraft til alt, hvad vi vælger at foretage os. I stemmen, når vi taler eller synger. I vores kreative udfoldelser. I vore handlinger. I de beslutninger vi træffer – og måden vi vælger at føre dem ud i livet på.

Reiki er en behandlingsform

Med Reiki – energi, den universelle energi, transmitteres gennem behandlerens hænder til klienten. Reiki giver altid hver enkelt af os, hvad vi har brug for, både fysisk, psykisk og åndeligt. Hjælper der, hvor klienten står. Reiki er katalysator for de helbredende processer.

Reiki kan også være et led til medicinsk behandling, clairvoyance, Samtale terapi/psykoterapi. NLP coaching m.m

Reiki er en udviklingsvej
Den øgede energistrømning, som auraen udsættes for, bevirker, at de positive ting i livet bliver flere, og at livet som helhed føles intensere, dybere, rigere og tættere på. Reiki bringer os derhen, hvor vi har mest behov for at være og accepterer alle processer i vor udvikling. Derfor er Reiki også en kilde til daglig glæde og taknemmelighed.

Når du er hos mig, kan du være sikker på, at jeg pakker dig kærligt ind og samler dig  op, inden du går ud af min dør.