Healingsmassage

Healingsmassage

Tid til at  Slippe Stress.... Tid til dig.

Healingsmassage er en meget rolig, omsorgsfuld massage, som støtter modtageren i at synke ind i en dyb, indre stilhed og hjælper til at mærke krop og følelser mere intenst og levende.

Healingsmassagen handler om dig, opmærksomheden er kun mindet på dig under hele healingsmassagen.

Kroppens spændinger kan naturligvis komme fra dårlige arbejdsstillinger og lignende. Men nok så mange gange spænder vi op på grund af stress eller fordi noget går os på, og kan udløse en depression.

Når der løsnes op for disse spændinger i healingsmassagen, vil der ofte dukke stemninger, billeder eller tanker op fra den situation, spændingen opstod i. Og dermed giver healingsmassagen os muligheden for at blive mere bevidste om, hvad der faktisk rører sig i os.

Healingsmassagen er omsorgsfuld, respektfuld og rolig - og har netop derfor en dybere virkning end en mere pågående, smertende behandling. Det gamle mundheld om, at det skal gøre ondt før det bliver godt er i den grad forkert, når vi taler krop og sind. Vi kommer meget længere og dybere, når vi møder krop og sind på én gang nærværende, omsorgsfuldt og målrettet. En kombination af en rolig, omsorgsfuld kropsmassage og dybtvirkende afbalancerings- og healings teknikker. En Healingsmassage, der har dyb virkning på både krop og sind og formår at opløse selv gamle, fastlåste spændinger og smertetilstande.

Føler du dig deprimeret eller bare tappet for energi, eller mangler du omsorgsfuld berøring, en følelse af en underskudstilstand (hudsult), som kan have en psykisk slagside, da det kan gøre en mere irriteret og deprimeret, kan min healingsmassage hjælpe dig.

Hjernen udskiller hormonet oxytocin, som beroliger os når vi får omsorgsfuld berøring fra andre mennesker.

Healingsmassage & Samtale terapi, kan være en rigtig god kombination:

Healingsmassagen støtter på en fin måde en dybere kontakt til krop og følelser, men vi har også behov for det overtblik og forståelseen samtale kan give os.

1. Blive bevidst om hvad der skaber spændingerne i kroppen.

2. Blive bedre til at undgå eller håndterer stress/depression.

3. Samtale kan hjælpe med bevidstgørelse og inspiration.

4. Bevidstgørelse om mindelser fra gamle situationer, der ligner det nutidig.

Der bliver brugt mandel olie. Der vil ikke være musik.

Når du er hos mig, kan du være sikker på, at jeg pakker dig kærligt ind og samler dig op inden du går ud af ´min dør.