Sjælens Univers

Holistisk Krop Sind Ånd

AfspændingsMassage

Tid til at  Slippe Stress.... Tid til dig.

 


Kroppens spændinger kan naturligvis komme fra dårlige arbejdsstillinger og lignende. Men nok så mange gange spænder vi op på grund af stress eller fordi noget går os på.
Når der løsnes op for disse spændinger i massagen, vil der ofte dukke stemninger, billeder eller tanker op fra den situation, spændingen opstod i. Og dermed giver massagen dig muligheden for at blive mere bevidste om, hvad der faktisk rører sig i dig.

 

Min healingsmassage er omsorgsfuld, respektfuld og rolig - og har netop derfor en dybere virkning end en mere pågående, smertende behandling.

 

Det gamle mundheld om, at det skal gøre ondt før det bliver godt er i den grad forkert, når vi taler krop og sind. Vi kommer meget længere og dybere, når vi møder krop og sind på én gang nærværende, omsorgsfuldt og målrettet.

 

En kombination af en rolig, omsorgsfuld hel kropsmassage, og dybtvirkende afbalancerings- og healingsteknikker.

 

En Afspændingsmassage, der har en dyb virkning på både krop og sind og formår at opløse selv gamle, fastlåste spændinger og smertetilstande.

 

Afspændingsmassage & Samtale terapi

kan være en rigtig god kombination.

 

healingsmassagen støtter på en fin måde en dybere kontakt til krop og følelser, men vi har også behov for det overblik og den forståelse en samtale kan give os.

 

 

  • Blive bevidst om hvad der skaber spændingerne i kroppen.

  • Blive bedre til at undgå eller håndterer stress.

  • Samtale kan hjælpe med bevidstgørelse og inspiration.
    Ofte blander gamle oplevelser og erfaringer sig og præger den måde vi håndterer eller reagerer i nuet. Måske en vrede, der i små doser hober sig op, og bliver helt uforståelig i forhold til den lille ting, der endeligt udløser den.

  • Bevidstgørelse om mindelser fra gamle situationer, der ligner det nutidige.

 

Der bliver brugt  Mandel Olie.

 

Der vil ikke være musik.

 

Når du er hos mig, kan du være sikker på, at jeg pakker dig kærligt ind og samler dig  op, inden du går ud af min dør.
 
Pris:
60 min 500 kr
90 min 700  kr